Kirjaa pukkaa

Mami täyttää 30.4.2017  10 vuotta ja pitäähän sitä vaatimattomasti juhlia. Päätimme ryhtyä kirjantekopuuhiin yhdessä Markku Haapion ja Roni Lehden kanssa ja työn tulosta pääsee katsastamaan nyt kevään aikana. Kirja sisältää tuttuja reseptejä vuosien varrelta ja  mahtavia annoskuvia.

Mitä kirja olisi ilman vierailevaa tähteä eli arvaatteko kenen ohje tässä seuraavana:

Crème Brûlée

5 dl kermaa

4 keltuaista

100 g sokeria

1 vaniljatanko

Halkaise vaniljatanko ja kiehauta se kerman ja sokerin kanssa. Jäähdytä ja sekoita joukkoon keltuaiset. Siivilöi ja kaada astioihin.

Kypsennä 95-asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia ja jäähdytä hyvin.

Viimeistele ruokokidesokerilla ja touhottimella. tarjoa esim. tuoreiden hedelmien kanssa.