EU:n tietosuoja- asetus

Tiedon keruu ja käyttötarkoitus
Seuraavat yksityisyyskäytännöt koskevat sivuston Ravintola Mami käytäntöjä.

Pyydämme joitakin henkilötietojasi, kuten
a) nimi
b) sähköpostiosoite
c) postiosoite
d) puhelinnumero

Pyydämme tätä tietoa yhteydenottolomakkeissamme. Sinun tulee antaa yhteystietosi -nimi/sähköpostiosoite/postiosoite/puhelinnumero – ja luotto-/pankkikortin numero/viimeinen voimassaolopvm. Käytämme tätä tietoa varataksemme pyydettyjä palveluja, lähettääksemme sinulle vahvistuksen yksityiskohtia ja mikäli tarpeellista, tiedotamme sinulle käyntiisi liittyvistä uutisista tai muutoksista. Mikäli meillä on ongelmia toiveesi toteuttamisessa, käytämme yhteystietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä. Käytämme puhelinnumeroa vain, jos tarvitsemme saada sinut pikaisesti kiinni tai jos olit tehnyt virheen syöttäessäsi omia tietojasi. Luotto-/pankkikorttitietoja käytetään laskuttamisessa.

Emme välitä tietojasi kolmansille osapuolille.

Linkit
Tämä sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille. Huomioittehan, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityiskäytännöistä – tämä yksityiskäytäntö koskee vain tiedon keruuta tämän sivuston nimissä.

Muutokset Yksityisyyskäytäntöön
Kaikki merkitykselliset muutokset käyttämässämme tavassa koskien henkilökohtaisten tietojen käyttämistä kerrotaan tulevaisuudessa tässä yksityisyyskäytännössä. Varaamalla meiltä, annat luvan siihen, että viimeisimmässä varauksessasi koskien tietojasi, sovelletaan sen hetken yksit

yiskäytäntöämme. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja pyydämme lupaasi.

Ota meihin yhteyttä
Käyttämällä Ravintola Mamin sivustoa, annat luvan tämän tiedon keräämiseen ja käyttämiseen yllämainituilla tavoilla. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyyskäytännöstä, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastasi sivuston kanssa, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen myynti@mami.fi