Lounas
-
Lounas 11-15
Kuohkeaa porkkanakeittoa, dukkahia ja wasabikreemiä
L, G (sis.pähkinää)
11,80€ Rosmariniöljyssä paahdettua kalkkunanrintaa, salaattia ja parmesanmajoneesia
L, G
14,60€ Mamisten lasagnea, kirsikkatomaattia , pikkelöityä punasipulia ja rucolaa
L
14,00€ Paahdettua siikaa, kesävihanneksia ja fenkoli voikastiketta
L, G
31,20€ Tuorejuustokreemiä ja mansikoita
L
9,00€ -
Lounas 11-15
Kuohkeaa porkkanakeittoa, dukkahia ja wasabikreemiä
L, G (sis. pähkinää)
11,80€ Mamisten maalaissalaattia
L, G
14,60€ Haukimureketta, Katunpään kesäperunaa ja remouladea
L, G
15,00€ Päivän kalansaalis
Päivän jälkiruoka
-
Lounas 11-15
Vihanneskeitto pistou
L, G
11,80€ Pariloitua maalaiskananpojanrintaa, salaattia ja srirachamajoa
M, G
14,60€ Prässättyä häränrintaa, paistettuja perunoita, coleslaw ja dijonkastiketta
L, G
15,00€ Päivän kalansaalis
Päivän jälkiruoka
-
Lounas 11-15
Vihanneskeitto pistou
L, G
11,80€ Mamisten savustamaa Brändön kirjolohta, tilli-kermaviiliä ja salaattia
L, G
14,60€ Maksa itse
L, G
17,60€ Päivän kalansaalis
Päivän jälkiruoka
-
Torilounas klo 13.00 –>
Lauantain torilounas koostuu alku,- pää- ja jälkiruoasta. Tarjolla joko erillisinä annoksina tai kolmen ruokalajin kokonaisuutena. Annoksia tarjolla niin kauan kuin riittää! Torilounaan annokset eivät ole tilattavissa ennakkoon.
Lauantain torilounas julkaistaan perjantain aikana
-
Gazpachoa, marinoitua latva-artisokkaa, paahdettua paprikaa ja aiolia
L, G
Häränlihacarpaccio Eero Mäkelän tapaan
L
Paistettua siikaa, Katunpään kesäperunaa, remouladea ja kesävihanneksia
L, G
tai Glaseerattua hanger steakia, ruttuperunaa, dukkahia ja limemajoneesia
L, G (sis.pähkinää)
(Välijuusto Mamin siemennäkkärillä ja tomaattichutneyllä +5€)
Raparperi-toscapiirakkaa, Mamin raparperisorbettia ja crème diplomatia
L (sis.mantelia)
Menu 73€/hlö (Juustolla 78€/hlö)
Viinipaketti 48€/hlö -
À la carte -lista
ALKURUOKIA
Gazpachoa, marinoitua latva-artisokkaa, paahdettua paprikaa ja aiolia
L, G
16€ Sitruunagraavattua Brändön kirjolohta ja Leche di Lauri-kastiketta
L, G
17€ Etanoita nduja-voissa ja krutonkeja
L
16€ Häränlihacarpaccio Eero Mäkelän tapaan
L
18€ Haugesundin silliä, Katunpään Hannun kesäperunaa ja ruskistettua voita
L, G
13€/18€ PÄÄRUOKIA
Hernerisottoa ja chilillä marinoituja jättikatkaravun pyrstöjä
L, G
28€ (ilman rapuja 24€) Paistettua siikaa, Katunpään kesäperunaa, remouladea ja kesävihanneksia
L, G
38€ Karamellisoitua possunkylkeä, friteerattua kesäperunaa ja srirachamajoneesia
L
26€ Glaseerattua hanger steakia, ruttuperunaa, dukkahia ja limemajoneesia
L, G (sis. pähkinää)
36€ JÄLKIRUOKIA
Raikon tilan mansikoita ja mamisten vaniljajäätelöä
L, G
15€ Raparperi-toscapiirakkaa, Mamin raparperisorbettia ja crème diplomatia
L (sis. mantelia)
14€ Päivän juusto, Mamisten siemennäkkäriä ja tomaattichutneytä
G
7€
Otamme lounaalle myös pöytävarauksia. Varauksen voit tehdä joko soittamalla ravintolaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].
Yli kuuden hengen varauksissa pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä sähköpostitse!
Lihojen alkuperämaat:
kana (FI), kinkku (IT/DEU), vasikka (FI/NL), nauta (FI), possu (FI), peura (FI), ankka (FR), sorsa (FI), karitsa (FI)
Allergeenit: L=laktoositon, G=gluteeniton, M=maidoton, V=vegaani
(G) = saatavilla gluteenittomana

Ruokakulttuurin koti Aurajokirannassa
Mami on kulinaristien suosima trendivapaa kortteliravintola Turun vanhassa kaupungissa. Olemme toimineet Casagranden talossa, Vähätorin laidalla, jo 18 vuotta.
Sillä välin kun Turusta on kehittynyt mainio ruokakaupunki, meidän tapamme pitää ravintolaa on pysynyt aika lailla ennallaan. Teemme edelleen taidokasta mutta konstailematonta ruokaa kulloisenkin sesongin raaka-aineista, jotka hankimme vuosien saatossa valikoituneilta luottotoimittajiltamme.
Ei kai se sen kummempaa vaadi tulla klassikoksi?

Pystybaari
Jos haluat poiketa lasilliselle tai syödä spontaanisti ilman pöytävarausta, bongaa Mamin uusi pystybaari. Se on vähän peremmällä ravintolassa, mutta kannattaa tietää ja piipahtaa.
Kabinetti
Maksimissaan kuudelletoista hengelle sopiva tunnelmallinen kabinetti odottelee varaajia ravintolan perällä. Mainio paikka vaikka juhlavalle perheaterialle tai yrityksen vieraiden kestitsemiseen.

Marko Rauhala
Kokki, Mamin perustaja
“Kokkaus ei ole taikatemppujen tekemistä, vaan ihan vain ruoanlaittoa, tosin rakkaudella niin raaka-aineita kuin ruoan syöjiä kohtaan.”
Hyvän ruoan takuumies ja krouvin ruoan ystävä.


Lauri Komonen
Nuorissa on voimaa!
Lauri on aloittanut Mamissa nuorena oppipoikana ja on nykyään yksi keittiömme kulmakivi.
Kaikkiaan meillä työskentelee kymmenkunta ihanaa Mamista. Ainutlaatuista porukkaa, tule tutustumaan.
Varaukset
Mamin aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti-pe 11-22
La 13-22
Su Suljettu
Keittiön huoltotauko arkisin 15-16.30.
Online-varaukset kuuteen henkilöön asti, sitä suuremmat varaukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Mikäli seurueen koko on 8 henkeä tai sen yli, edellytämme ennakkoon tilattua yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.
Otamme lounaalle myös pöytävarauksia. Varaukset tulee tehdä osoitteeseen [email protected]. Varaus on vahvistettu, kun saat meiltä vahvistusviestin.Lounaalla pidämme pöytää varattuna viisi minuuttia varausajan alkamisesta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle tai ilmoita myöhästymisestä, pöytä annetaan eteenpäin.






